Magento Expert Forum - Improve your Magento experience

Results 1 to 6 of 6

possibility of a merger of two stores in Magento

  1. #1
    New member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default possibility of a merger of two stores in Magento

    Hello

    I have a question about the possibility of a merger of two stores in Magento.

    Shop No. 1 and shop No. 2 store selling the same thing.
    Shop No. 1 is my shop (magento).
    Shop No. 2 is a system distributor/wholesale (magento).
    Different SKU and ID

    How to do shop No. 2 (for the distributor)?

    Purchase in shop No. 1 (my store) automatically visible in shop No. 2 (magento system distributor)?

    How to do?
    Some settings in magento or additional plug?

    I do not want "Multi store option".

    Thx, for help.

    View more threads in the same category:


  2. #2
    Junior Member golddev's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    43
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 4 Posts

    Default

    I think it is not really "merge" but combine. What do you think if we can do by export shop 1 and import to shop 2? In this case we can solve the problem with the same ID of product.

  3. #3
    New member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by golddev View Post
    What do you think if we can do by export shop 1 and import to shop 2?
    Only if it is an automatic example every 10 minutes.
    I know few addons (automatic exports from #1 >> automatic import to #2), but I search another option/possibility

    Quote Originally Posted by golddev View Post
    In this case we can solve the problem with the same ID of product.
    This is no problem for me.
    Shop No. 2 is the parent

  4. #4
    Administrator david's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    265
    Thanks
    22
    Thanked 39 Times in 32 Posts

    Default

    I think the import/export solution like that will work well, so what is the problem with you now?

  5. #5
    New member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by david View Post
    I think the import/export solution like that will work well, so what is the problem with you now?
    This is ok, but I'm looking for another way.
    Is it possible to connect 2 stores through existing assets or processes in Magento?

  6. #6
    Administrator david's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    265
    Thanks
    22
    Thanked 39 Times in 32 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mojon View Post
    This is ok, but I'm looking for another way.
    Is it possible to connect 2 stores through existing assets or processes in Magento?
    Sound potential risk with a huge problem can be happen if there are something wrong happen in process. Data can be messed up

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •