Magento Expert Forum - Improve your Magento experience

Results 1 to 6 of 6

Magento site broken after moving to another host

  1. #1
    New member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Magento site broken after moving to another host


  2. #2
    New member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I'm sorry if this is in the wrong board but I didn't know where else to put it.

  3. #3
    Moderator shunavi's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    124
    Thanks
    9
    Thanked 22 Times in 14 Posts

    Default

    Maybe these steps can help you

    1. If the reason come from caching, let 's remove all of files and folder in folder /var/ then load page again

    2. If the reason come from compilation, that 's mean you enable compilation before moving. Then do one of these ways to disable compilation

    - Use shell command line

    Code:
    $ php shell/compiler.php disable
    - Go to back end menu

    System > Tools > Compilation > Disable

    After all of above steps can be done, please make sure you do:

    1. Disable Cache

    System > Cache Management > Select All [check-boxes] > Actions = Disable > Submit

    2. Re-Index All

    System > Index Management > Select All [check-boxes] > Actions = Reindex Data > Submit

    Hope it help.

  4. #4
    New member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    @Shunavi,

    Thanks but I did turn off compilation and cache before moving. I just checked now and they're still off.

    Still need help pls.

  5. #5
    Administrator david's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    265
    Thanks
    22
    Thanked 39 Times in 32 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Peter Uka View Post
    @Shunavi,

    Thanks but I did turn off compilation and cache before moving. I just checked now and they're still off.

    Still need help pls.
    Are you working on it? I see it have

    Code:
    /home/wedeysel/public_html/app/Mage.php was not found

  6. #6
    Moderator shunavi's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    124
    Thanks
    9
    Thanked 22 Times in 14 Posts

    Default

    @Peter: one of projects I worked in the past when moving, I has met a problem with ioncube loader. So the problem come because one of extensions in my system require ioncube loader of PHP to run but my new server didn't support. The problem just the same like you meet now. Could you check if your new server support ioncube loader?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •